Για όσους θέλουν να αγοράσουν με επιδότηση ηλεκτρικό ή υβριδικό αυτοκίνητο, ταξί, ηλεκτρικό δίκυκλο, τρίκυκλο ή ποδήλατο καθώς και να εγκαταστήσουν έξυπνο οικιακό φορτιστή. Επίσης μπορείτε να επιδοτηθείτε επιπλέον για την απόσυρση του παλαιού σας αυτοκινήτου.

Η RECYCLING SYSTEMS - Μηχανήματα Ανακύκλωσης απευθύνεται σε εσάς που αναγνωρίζετε την ποιότητα και την αναζητείτε διαρκώς σε όλες τις εργασίες ανακύκλωσης.

Επισκεφτείτε την σελίδα μας με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων στο car.gr

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ είναι αδειοδοτημένη να παραλαμβάνει φορτηγά άνω των 3,5 τόνων, λεωφορεία και βαρέα μηχανήματα για ανακύκλωση.

Είσοδος Οχήματος ΤΚΖ ( Ζύγηση Οχήματος, Παράδοση Οχήματος στο Προσωπικό της Εγκατάστασης ) ΠΡΟΣΟΧΗ Σε περίπτωση απώλειας οχήματος, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να εκδοθεί Πιστοποιητικό Καταστροφής απο την Εγκατάσταση Επεξεργασίας ή την ΕΔΟΕ. Απευθυνθείτε στην Διεύθυνση Μεταφορών της Νομαρχίας.

Η παράδοση των Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (επιβατικά ή φορτηγά) γίνεται ΜΟΝΟ σε εγκεκριμένες Εγκαταστάσεις Συλλογής ή/και Επεξεργασίας οι οποίες έχουν σύμβαση με την ΕΔΟΕ, φέρουν την κατάλληλη σήμανση και έχουν αναρτημένη την πινακίδα της ΕΔΟΕ.

Οι ιδιοκτήτες ή κάτοχοι ΟΤΚΖ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τα μεταφέρουν οι ίδιοι και να τα παραδίδουν σε Σημεία Συλλογής ή Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας ( άρθρο 8 παράγραφος 2 του πρ. διατάγματος ).

Η έκφραση Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΤΚΖ) αναφέρεται σε οχήματα επιβατικα και φορτηγά (έως 3,500 kgr μικτό βάρος) τα οποία έχουν φθάσει στο τέλος χρησιμότητάς τους

Τα αυτοκίνητα που δίπλα τους υπάρχει η σημείωση ΟΔΔΥ προέρχονται από δημοπρασίες αυτοκινήτων γιά κυκλοφορία της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού (πρώην ΟΔΔΥ) και είναι από τα αζήτητα των τελωνείων, τα κρατικά αυτοκίνητα που αποσύρονται από την κυκλοφορία, κατασχεμένα κλπ

Η εταιρεία μας ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. έλαβε τις παρακάτω αποζημιώσεις ειδικού σκοπού με κύριο στόχοτην αντιμετώπιση των συνεπειών του COVID-19

H ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ με έμπειρο προσωπικό και σύγχρονα μηχανήματα αναλαμβάνει τη διάλυση μεταλλικών κτιρίων και εργοστασίων με περιβαλλοντικά φιλικές διαδικασίες.

H ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ με έμπειρο προσωπικό και σύγχρονα μηχανήματα ανακυκλώνει τα παλιά καλώδια και τους καταλύτες των οχημάτων με περιβαλλοντικά φιλικές διαδικασίες

Τα οφέλη από την ανακύκλωση μπαταριών είναι κοινά για όλους. Δημιουργούμε ένα καλύτερο περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Σε όλες τις χώρες τις Ευρώπης, η ανακύκλωση μπαταριών γίνεται για διάφορους σκοπούς

Ανακύκλωση Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών. Οι εγκαταστάσεις της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ (στην ΒΙΠΕ Τρίπολης) αποτελούν χώρο πρωτογενούς συλλογής ΑΗΗΕ.

Μια απο τις δραστηριότητες της ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ είναι η επεξεργασία και εμπορία δευτερογενών πρώτων υλών από μέταλλα όπως είναι ο σίδηρος, ο χαλκός, το αλουμίνιο, το ανοξείδωτο κτλ.

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ πρωτοπορεί τόσο στον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, όσο και στην εξυπηρέτησή σας! Βρισκόμαστε στη ΒΙ. ΠΕ. Τρίπολης, σε ιδιόκτητη έκταση 11,000 τ.μ. και εδώ σίγουρα θα βρείτε την άνεσή σας!